NOSH LEUVEN

Ontbijten in Leuven? Of liever lunchen? Nosh is the place to be!

Van ‘s ochtends tot ’s avonds geniet je er van een betaalbaar ontbijt of een verrassende lunch. Boerenbroed met eitjes & spek of avocado, rijkelijk belegde bagels, een stapel American pancakes, ... Goesting gekregen? Spring binnen en enjoy! 

Kom je ontbijten met kinderen, ben je vegetarisch of heb je een allergie? Als ontbijt restaurant zetten we alles op alles om je een even lekker alternatief aan te bieden.

Nosh bagels

Bagels beleggen is een vak apart. Sinds onze oprichting boosten en pimpen we onze recepten voortdurend. Vandaag staan er méér dan 20 bagels op het menu. Van de New York met zalm over de Mexico met kip & guacamole tot de Rome met mozzarella. Laat je verleiden door een koud belegd exemplaar of warm je op aan een hot topped bagel. Weinig tijd? Scoor een bagel on the go als ontbijt, lunch of vieruurtje.

Nosh pancakes

Nosh zette de American pancakes op de kaart in Leuven. Met zo’n toren dikke pannenkoeken voor je neus waan je je even in een Amerikaanse film. Maple syrup, blauwe bessen, spek, banaan, pindakaas, chocoladesaus, vers fruit, …  Zowel sweethearts als liefhebbers van hartig komen aan hun trekken dankzij onze pancakes. 


Genieten van bagels en pancakes thuis? 

Naamsestraat 14 3000 Leuven
info@nosh.be
T 016 203 103


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x