Ons verhaal

Sinds 2007 is Nosh in Leuven centrum de plek bij uitstek voor breakfast, bagel & lunch lovers. Dankzij Lieve en Charlotte, de ideale moeder-dochter tandem, kan noshing er all day long. Verse bagels als ontbijt? Check. American pancakes verorberen met vriendinnen? Of course.  Uitgebreid ontbijt in de late namiddag? Absolutely.

Meet Lieve

In 2007 zei Lieve sales vaarwel en keerde ze terug naar haar grote liefde: lekkere kost bereiden en serveren. Gefascineerd door de bagel stampte ze in de Leuvense Naamsestraat Nosh uit de grond. Een gezellige lunch & breakfast bar met een missie. En die is… Mensen gelukkig maken met huisbereide bagels en American pancakes. Want geef toe, ontbijten, dat doe je toch het liefst de hele dag door? 

Meet Charlotte

Er waait een hippe wind door Nosh Leuven. Met dochter Charlotte aan boord is de toekomst van de bagel bar verzekerd. Aan de succesformule van haar grote voorbeeld - mama Lieve - komen, doet ze niet. Leuvenaars, studenten en toeristen mogen op beide oren slapen. Met de Nosh foodtrailer - boordevol feestelijke hapjes - vergroot Charlotte zelfs de fanbase.

Meet Nosh

Noshing in de Naamsestraat? Wees maar zeker. Het werkwoord ‘nosh’ staat voor vol overgave, enthousiasme en met goesting eten. Geen betere manier om de ongelimiteerde breakfast & lunch formule van Lieve en Charlotte in de Leuvense binnenstad te beschrijven. Steek van wal met een hot topped bagel, peuzel van een berg American pancakes, deel verse spiegeleitjes, ..You can nosh to your heart’s content!

Naamsestraat 14 3000 Leuven
info@nosh.be
T 016 203 103


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x